+389 78 440 156
Телефон:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Центар за рециклирање и откуп на старо железо

 
 
 
 
 
 
 
 

За Фил-кас

 

За нас

 
 
Фил-кас е компанија за рециклирање старо железо, автомобили и откуп на метал посветена на обезбедување на своите клиенти исклучителни услуги, заедно со високо конкурентни пазарни цени.
Откупуваме секаков вид старо железо, бакар, месинг, алуминиум, батерии, не'рѓосувачки челик, олово, изолирана жица... Можеме со гордост да кажеме дека сме една од водечките компании за рециклирање. Со тоа се грижиме за природата и веруваме во еколошко чиста околина.
 
 
 
 
 
собирање
 
 
 
 
 
 
 
 
складирање
 
 
 
 
 
 
 
 
рециклирање
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Што нудиме?

 

Услуги

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Откуп на метал

 
 
 
 
 
 

Рециклирање на метал

 
 
 
 
 
 

Отпад - стари автомобили

 
 
 
 
 
 
 
 

Вршиме откуп по конкуретни цени

 
 
 
 
 
 
+389 78 440 156
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 

Контактирајте нè

 
*
 
*
 
*